Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014 16:49

***Ενημέρωση (6/8/2014)***Ανακοίνωση για το 7ο Αντάμωμα

***Ενημέρωση (6/8/2014)***

Αγαπητοί πατριώτες, λόγω κάποιων προβλημάτων στη διάθεση του φαγητού με σουβλάκια κλπ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το φαγητό θα είναι όπως και στα υπόλοιπα ανταμώματα. Έτσι λοιπόν, διαμορφώνεται μια τιμή της τάξης των 15€ ανά άτομο στην οποία περιλαμβάνεται το φαγητό, το κρασί, η μουσική διασκέδαση και η συνδρομή στο Σύλλογο μας.

 

Αγαπητοί πατριώτες, ύστερα από δυο χρόνια αποχής από το τελευταίο αντάμωμα, φέτος αποφασίσαμε να ξαναβρεθούμε όλοι οι Κερπινιώτες στο χωριό, το βράδυ της 16ης Αύγουστου ημέρα Σάββατο, για την πραγματοποίηση του έβδομου ανταμώματος.

Σας καλούμε να συμμετέχετε όσοι περισσότεροι από εσάς μπορείτε (κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες του καθενός λόγω της οικονομικής κρίσης που διανύουμε), για να βρεθούμε όλοι μαζί, να τα πούμε και να γλεντήσουμε όπως και στα προηγούμενα ανταμώματα. Ο Σύλλογος έχει εξασφαλίσει τη μουσική σας διασκέδαση με παραδοσιακή δημοτική ορχήστρα. Όσο για το φαγητό, θα υπάρχουν στο χώρο της εκδήλωσης σουβλάκια κ.λπ., αλλά και αναψυκτικά και ποτά, τα οποία θα μπορεί ο καθένας να αγοράζει. Επιλέξαμε αυτόν τον τρόπο διάθεσης φαγητού, διότι ο Σύλλογος αδυνατεί να το προσφέρει δωρεάν όπως στα προηγούμενα ανταμώματα, λόγω οικονομικής αδυναμίας.

Όσον αφορά την ετήσια συνδρομή του καθενός προς το Σύλλογο (10€), η οποία κρίνεται απαραίτητη για τη βιωσιμότητα του τώρα αλλά και για τα επόμενα χρόνια, ο καθένας θα μπορεί να την εξοφλεί στα μέλη του Συλλόγου που θα είναι υπεύθυνα για την είσπραξη της. Πέραν της οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου, η ετήσια συνδρομή κρίνεται απαραίτητη και για την νόμιμη εκλογή του νέου Δ.Σ. στις αρχές του 2015, μέσω των μελών τα οποία είναι ταμειακώς εντάξει έχοντας καταβάλει τη συνδρομή τους.

Για περαιτέρω πληροφορίες και λεπτομέρειες όσον αφορά την εκδήλωση και την καταβολή των συνδρομών, θα μπορείτε να επικοινωνείτε με τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Πυρπυρή Γεώργιο στα τηλέφωνα: 210-6048677 και 694 4282389. Θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα εάν όποιοι από σας έχετε σκοπό να παρευρεθείτε στο αντάμωμα, να το δηλώσετε σύντομα διευκολύνοντας μας να οργανώσουμε καλύτερα την όλη εκδήλωση.

Τέλος, καλούμε ιδιαίτερα τη νεολαία μας, η οποία μας τιμά με την παρουσία της σε όλες τις εκδηλώσεις του χωριού, να δώσει και πάλι το βροντερό παρόν στο φετινό μας αντάμωμα. Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων και ελπίζουμε να είσαστε όλοι εκεί για να περάσουμε μια όμορφη κερπινιώτικη βραδιά!

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΥΡΠΥΡΗΣ

Read 3373 times