Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013 08:10

Ανακοίνωση για την εκδήλωση της πίτας και τις αρχαιρεσίες

Στις 10 Μαρτίου στην ταβέρνα «το μικρό μαγαζί» (Λεωφ. Πεντέλης) ιδιοκτησίας των πατριωτών μας Νίκου και Θοδωρή Παναγιώταρου έγινε ο ετήσιος αποκριάτικος χορός και η κοπή της πίτας , ύστερα από διακοπή 2 χρόνων, καθώς και οι αρχαιρεσίες για το νέο ΔΣ.

Η χωρητικότητα της ταβέρνας ήταν περίπου 100 άτομα η οποία γέμισε με καθεαυτού Κερπινιώτες και πολύ λίγους φίλους. Το μουσικό πρόγραμμα ήταν μπουζούκι με λαϊκά και ρεμπέτικα. Η φιλική συμμετοχή του γνωστού καλλιτέχνη δημοτικού τραγουδιού Γιώργου Δαλλιάνη μαζί με το γιό του Νίκο έδωσαν με τα κλαρίνα τους τη γεύση της δημοτικής μας παράδοσης κι έτσι οι Κερπινιώτες χόρεψαν και δημοτικούς χορούς φεύγοντας ευχαριστημένοι.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους καλλιτέχνες για τη φιλική τους συμμετοχή και τους πατριώτες μας, Θοδωρή και Γιώργο Δημόπουλο που είναι πάντοτε παρών στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας. Το δε Γιώργο τον ευχαριστούμε ειδικά για την τιμή που μας έκανε να κόψει την πίτα, γιατί όπως γνωρίζετε εδώ και χρόνια έχει καθιερωθεί από το ΔΣ η πίτα να κόβεται από τους πιο σεβαστούς και μεγάλους σε ηλικία πατριώτες μας, αλλά και πατριώτες με μεγάλη προσφορά στο Σύλλογο μας και στο χωριό. Θα ήταν παράληψη να μην ευχαριστήσουμε και τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας μαζί με το προσωπικό τους για το εξαιρετικό μενού και την άριστη εξυπηρέτηση. Ακόμα ένα ευχαριστώ στους πατριώτες που πρόσφεραν από το υστέρημα τους ότι μπορούσαν για την ενίσχυση του Συλλόγου. Θα μπορούσε να γίνει αυτό και από άλλους πατριώτες που έχουν ακόμα τη δυνατότητα να δώσουν αυτή τη βοήθεια στο Σύλλογο για τις πρώτες ανάγκες του. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Κερπινιώτες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και παροτρύνουμε όλους τους πατριώτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό να επισκέπτονται το site μας για να ενημερώνονται και να επικοινωνούν (με email, στο facebook) για ότι χρειάζονται.

Όσο αναφορά τις αρχαιρεσίες, οι εκλεχθέντες είναι οι εξής:

  • Γεγργόπουλος Ζ. Ζαφείρης
  • Δασκαλόπουλος Γιάννης
  • Καλαθά-Τσεκούρα Ματρώνα
  • Καραχάλιου Μαρία
  • Κόκκου Παρασκευή
  • Οικονομοπούλου Βάσια
  • Πυρπυρής Γιώργος

Ωστόσο, λόγω κάποιων προβλημάτων δεν έγινε ακόμα η συγκρότηση σε σώμα του ΔΣ. Θα σας ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση στο site για τη συγκρότηση του νέου ΔΣ.

 

Η εκδήλωση μαγνητοσκοπήθηκε από το Γιώργο Πυρπυρή και μπορείτε να την απολαύσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

 

 

" frameborder="0" allowfullscreen>

Read 3214 times