Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2012 19:38

Ανακοίνωση για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος θα ήθελε να ζητήσει μια μεγάλη συγγνώμη από τους πατριώτες μας για τη μη πραγματοποίηση του καθιερωμένου ανταμώματος στο χωριό μας φέτος.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους πολλούς θανάτους και αρρώστιες συμπατριωτών μας και την οικονομική κρίση που διανύουμε όλοι, μαζί με την άθλια οικονομική κατάσταση του Συλλόγου, που δεν έχει έσοδα από πουθενά (ούτε οι συνδρομές δε μαζεύονται εύκολα) για τα στοιχειώδη έξοδα λειτουργίας του γραφείου, κρίναμε εύλογο ότι έπρεπε να αναβληθεί για φέτος το αντάμωμα, ελπίζοντας με καλύτερες συνθήκες να γίνει του χρόνου.

 

Πάραυτα ο Σύλλογος προσπάθησε και διοργάνωσε το καθιερωμένο πάρτι των παιδιών στο πνευματικό κέντρο, προσφέροντας τους τη μικροφωνική εγκατάσταση, σουβλάκια και ποτά. Το πάρτι είχε μεγάλη επιτυχία με συμμετοχή πολλών παιδιών. Μάλιστα πιο αργά συμμετείχαν και μεγαλύτεροι σε ηλικία νέοι με το γλέντι να κρατάει ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Προτρέπουμε τους νέους μας να έρχονται στο χωριό και ευχόμαστε του χρόνου η εκδήλωση να έχει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.

 

Ακόμα θα θέλαμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στους νέους τις Κερπινής για την είσοδο τους στα Πανεπιστήμια και τις Σχολές και ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία.

 

Τέλος, να επισκέπτεστε συχνά το site διότι ενημερώνεται συνεχώς με νέα (από το χωριό και το Σύλλογο) με νέες φωτογραφίες και βίντεο.

 

Υ.Γ. Όποιος μπορεί να βοηθήσει το Σύλλογο ας το κάνει.

Όλοι να καταβάλετε τις συνδρομές σας.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΕΩΡΓΟΣ ΠΥΡΠΥΡΗΣ

Read 2882 times