Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 15:30

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για το 7ο Αντάμωμα

Έδωσαν το παρόν και φέτος οι πατριώτες μας, στο κάλεσμα για τη συμμετοχής τους στο 7ο αντάμωμα στο χωριό μας, το οποίο στέφθηκε με επιτυχία, παρά τα 15 ευρώ συμμετοχής που έβαλε ο Σύλλογος για τα έξοδα της εκδήλωσης. Ο κόσμος διασκέδασε με φαγητό, ποτό και την ντόπια δημοτική ορχήστρα, μέχρι τις 4 το πρωί και πιστεύουμε ότι πέρασε καλά. Τους υποσχόμαστε ότι το αντάμωμα θα συνεχίσουμε να το πραγματοποιούμε κάθε χρόνο κι ελπίζουμε ότι η συμμετοχή τους θα είναι χρόνο με το χρόνο πιο μεγάλη.
Θέλουμε να συγχαρούμε τους νέους μας μικρούς και μεγάλους που έρχονται στο χωριό κάθε χρόνο παίρνοντας μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις. μία εκ των οποίων είναι το πάρτυ που διοργανώνουν με επιτυχία, κάθε χρόνο, στο χώρο του πνευματικού κέντρου, με τη συμμετοχή των νέων της Μυγδαλιάς. Αντίστοιχο πάρτυ διοργανώνεται μετά από λίγες μέρες στη Μυγδαλιά. Ο Σύλλογος ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες που έχει τους προσφέρει κάθε χρόνο τα ποτά, (προ κρίσης μπορούσε να καλύπτει όλα τους τα έξοδα).
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μας και αρκετοί συμπατριώτες μας από τη Μυγδαλιά, μεταξύ αυτών και ο γιατρός Γιάννης Σταθόπουλος που από φέτος είναι Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής Αθηνών. Γιάννη σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του Δημάρχου όπως και του γιατρού.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Φώτη Δελλή (από το Θεόκτιστο) φίλο μας και γαμπρό της Κερπινής (σύζυγος της πατριώτισσας μας Πανούλας Δημητρίου), για τη συμμετοχή αφιλοκερδώς με το κλαρίνο του στην ορχήστρα. Το μερίδιο του το χάρισε στο Σύλλογο.
Τη βδομάδα μετά της Παναγίας πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες λειτουργίες στα ξωκκλήσια μας Άη Ταξιάρχη και Αη Γιάννη. Δε θα πάψουμε να ευχαριστούμε τους αδερφούς Σελίμη και το Νίκο Πλιάκα και τις οικογένειες τους για την οργάνωση και για τα πλούσια εδέσματα που προσφέρουν κάθε χρόνο στους παρευρισκόμενους. Με την ευκαιρία συγχαίρουμε τον καθηγητή μαθηματικό Γιώργο Σελίμη, για την προαγωγή του στη Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Θα παρακαλούσα να επισκέπτεστε το site του Συλλόγου και να το διαδίδετε σε όλους τους πατριώτες και ιδίως οι νέοι μας που ασχολούνται περισσότερο, γιατί μέσω αυτού γίνεται όλη η κίνηση κι η ενημέρωση για τα νέα του χωριού, των πατριωτών μας και τη δραστηριότητα του Συλλόγου.
Εγώ κι ο πατριώτης μας Ανδρέας Τσεκούρας που έχει όλη την επιμέλεια και οργάνωση του site, προσπαθούμε να εμπλουτίζουμε το site με φωτογραφίες και βίντεο από τις εκδηλώσεις του χωριού και του Συλλόγου μας, από το προσωπικό μου αρχείο και σας καλούμε για άλλη μια φορά να συμμετέχετε στην προσπάθεια μας αυτή με οποιοδήποτε υλικό.

Θέλω να ξέρετε ότι ο Σύλλογος είναι ο πόλος που μας ενώνει για να μη χαθούμε και γίνουμε άγνωστοι εμείς τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Αγκαλιάστε λοιπόν το Σύλλογο και ενισχύστε τον έτσι ώστε να παραμείνει το κύτταρο των Κερπινιωτών ζωντανό. Τόσα χρόνια έχουμε καταφέρει πάρα πολλά γύρω από τη σύσφιξη των σχέσεων των πατριωτών και τη γνωριμία των νέων μεταξύ τους. Ας μην τα αφήσουμε να χαθούν. Δραστηριοποιηθείτε όσο μπορείτε γύρω από το Σύλλογο για να μην τον αφήσουμε να διαλυθεί, γιατί θα είναι μεγάλο και ανεπανόρθωτο λάθος.

Από τώρα σας ανακοινώνουμε ότι το Φλεβάρη θα κάνουμε σε κάποια ταβέρνα τον ετήσιο χορό μας και συγχρόνως αρχαιρεσίες για το νέο Συμβούλιο. Σας καλούμε από τώρα να φροντίσετε μέχρι τότε τα 15-30 ευρώ που θα χρειαστούν να τα έχετε στην άκρη, έτσι ώστε να μπορέσετε όλοι οι πατριώτες να πάρετε μέρος στην εκδήλωση, βοηθώντας έτσι το Σύλλογο, αλλά και να βρεθούμε πάλι μαζί να περάσουμε μια ωραία ημέρα μακριά από το άγχος, τα προβλήματα και τις στεναχώριες της καθημερινότητας μας.

Με αγάπη για το χωριό μας και τους Κερπινιώτες εμείς το Συμβούλιο είμαστε κοντά σας, ελάτε κι εσείς.

Σας ευχαριστούμε!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΥΡΠΥΡΗΣ

 

Φωτογραφικό υλικό και το βίντεο της εκδήλωσης θα βρείτε στις αντίστοιχες ενότητες.

Read 6349 times