Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 17:34

Ευχετήρια ανακοίνωση του Προέδρου του ΔΣ του Συλλόγου

Το ΔΣ του Συλλόγου εύχεται σε όλους τους συμπατριώτες μας καλά Χριστούγεννα κι ο καινούριος χρόνος που θα έρθει να τους φέρει υγεία, υπομονή, κουράγιο και ότι άλλο αυτοί επιθυμούν.


Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε πάντα κοντά σας και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, με όσες εκδηλώσεις κι ενέργειες μπορούμε να κρατήσουμε τους Κερπινιώτες ενωμένους και δεμένους μεταξύ τους, στα δύσκολα χρόνια που περνάμε όλοι μας. Το χρωστάμε στο χωριό μας, στα παιδιά μας, στα εγγόνια μας και στους προγόνους μας. Ας μην αφήσουμε τις ρίζες μας να χαθούν όπως επιθυμούν πολλά ξενόφερτα και ντόπια συμφέροντα, να μείνουμε ενωμένοι και δραστήριοι γύρω από το Σύλλογο, έτσι ώστε να γίνει η σπίθα που δε θα μπορέσουν να τη σβήσουν ποτέ για να κρατάει τα ήθη, τα έθιμα, την παράδοση και την καταγωγή μας ζωντανά. Η δραστήριοτητα και η βοήθεια προς το Σύλλογο μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους, ένας από αυτούς είναι η οικονομική πρσοφορά που τη θεωρούμε βασική για τη λειτουργία του. Δεύτερος, κατ' εμάς, βασικός τρόπος χωρίς να αποκλείουμε πάρα πολλούς άλλους, για βοήθεια και προσφορά, είναι το site που διαθέτει ο Σύλλογος. Σας προτρέπουμε να το εμπλουτίσετε με υλικό από τη δραστηριότητα του χωριού μας και του Συλλόγου μας (πολιτιστική, αγροτική, ιστορική, αρχαιολογική, τοπικά ανέκδοτα, ιστοριούλες, μύθους, λαογραφία, ηχητικά αποσπάσματα, φωτογραφίες, βίντεο και τόσα άλλα). Όποιοι πατριώτες που μπορούν να διαθέσουν λίγο χρόνο για αυτά, ας το κάνουν.


Ο πατριώτης μας και μέλος του Συλλόγου, (web developer), Ανδρέας Τσεκούρας,  που έχει όλη την ευθύνη για τη λειτουργία του site μας είναι στη διάθεση όλων των πατριωτών που θέλουν να βοηθήσουν εμπλουτίζοντας το με περισσότερο υλικό. Με την ευκαιρία αυτή το ΔΣ θέλει να τον ευχαριστήσει για αυτό που προσφέρει στο Σύλλογο, αρκετά χρόνια, αφιλοκερδώς. Είναι ο ιδρυτής κι ο νους αυτής της προσπάθειας με τη συγκατάθεση του Συλλόγου μας.


Επίσης, παρακαλούμε το δραστήριο τοπικό Πρόεδρο να μας στέλνει σε τακτά διαστήματα τα έργα που γίνονται στο χωριό, με δική του πάντα πρωτοβουλία και πίεση στις δημοτικές και περιφερειακές αρχές, αλλά και τα έργα που εκκρεμούν και είναι προγραμματισμένα, ώστε  να ανοίξουμε ένα χώρο στο site με αυτά, για να ενημερώνονται οι πατριώτες και όσοι μπορούν να βοηθούν από οποιοδήποτε μετερίζι. Πιστεύουμε ότι η ενημέρωση θα βοηθήσει το χωριό μας. Με την ευκαιρία αυτή μέσω του τοπικού Προέδρου όλων των Κερπινιωτών στέλνουμε, ειδικά στους λίγους αλλά και ηρωικούς συμπατριώτες μας που κρατούν Θερμοπύλες στο ορεινό χωριό μας, τις καλύτερες ευχές μας. Να έχουν καλά Χριστούγεννα κι ο νέος χρόνος να είναι για αυτούς ένας χρόνος που θα τους φέρει υγεία, ελπίδα και κουράγιο. Εμείς δεν τους ξεχνάμε, είμαστε κοντά τους και το έχουμε αποδείξει.


Κλείνοντας σας ενημερώνουμε ότι γίνεται προσπάθεια από το ΔΣ να πραγματοποιηθεί όσο πιο οικονομικά γίνεται ο αποκριάτικος χορός μας, για να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι πατριώτες και φίλοι. Περισσότερες πληροφορίες θα έχετε από εδώ με νέα ανακοίνωση και με μήνυμα στα τηλέφωνα σας.

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΥΡΠΥΡΗΣ

Read 6721 times