Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013 01:57

Χώρος σχολίων, παρατηρήσεων, προτάσεων για το Σύλλογο και το χωριό.

Σε αυτήν εδώ τη σελίδα ο καθένας, επώνυμα, μπορεί να εκφράσει τις απόψεις του, τις ιδεές του, τα σχόλια του και γενικά οτιδήποτε θέλει να πει για το Σύλλογο και το χωριό μας.

Αυτό που έχει να κάνει είναι να συμπληρώσει κάτω από αυτό το άρθρο το όνομα του, το email του, το σχόλιο του και τα γράμματα στην εικόνα και σύντομα θα δημοσιευτεί το σχόλιο του!

Read 5217 times
More in this category: « Το χωριό μας

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Σχόλια  

+14 #1 ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΑΣ 20-05-2013 14:14
Στή μνήμη αγαπημένων μου προσώπων που έφυγαν, γιά το Θείο μου Γ. Καραθεοδωρή που ήταν οραματιστής και εμψυχωτής του Συλλόγου μας, πρωτοπόρος αγωνιστής, απροσκύνητος στή ζωή του. και για την αδελφή μου Κατερίνα που ακούραστα συμμετείχε σε κάθε προσπάθεια επιτυχίας των εκδηλώσεων, μαζί με όλους τους συγχωριανούς μας, δίνω 400 ευρω για ενίσχυση, να βοηθήσω και γώ να κρατηθεί ζωντανός ο Σύλλογός μας. Κόντρα στίς δυσκολίες που περνά ο τόπος μας, τα χωριά μας και κατ επέκταση οι πολιτιστικοί μας Σύλλογοι. Στό νέο Δ.Σ που εκλέχτηκε εύχομαι καλό κουράγιο γιά νέες και ποικίλες δραστηριότητες. Δίπλα σας πάντα.

Γιώργος Θ Πλιάκας.
Παράθεση
+15 #2 ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΑΣ 23-06-2013 20:53
Γιά το 3μερο τής Αγίας Τριάδος,σε όσους διαβάσουν αυτές τίς σειρές και σε όλους τους Κερπινιώτες εύχομαι καλή υγεία.Θα ήθελα να σκαλίσω λίγο τη μνήμη σας, το πώς περνούσε σε περασμένα χρόνια αυτό το 3μερο πανηγύρι στό χωριό μας. Με τίς τρείς ζυγιές τα κλαρίνα, στήν Εκκλησία, στού Οικονομόπουλου και στού Σαμπάνη. Αλησμόνητες εποχές δύσκολες αλλά ξέγνοιαστες, ευχάριστες, νοσταλγικές.ΑΧ! καημένη επαρχία πώς σε κατάντησαν, τα οικονομικά συμφέροντα και οι εκάστοτε πολιτικές.Ρήμαξ αν τα χωριά μας, γίναμε όλοι αστοί.Μαζευτήκα με στίς πόλεις και ζητιανεύουμε μιά θεσούλα ένα διορισμό για να ζήσουμε. Δέν παράγουμε τίποτα, πουλάμε μόνο υπηρεσίες. Περιμένουμε από τα δανεικά και τούς συνεχείς φόρους να τα βγάλουμε πέρα. Διέλυσαν τόν οικονομικό ιστό τής χώρας μας και τώρα μας άφησαν να τρωγώμαστε μεταξύ μας γιά το ποιός φταίει πιό πολύ. Να σταματήσω εδώ. Χρόνια πολλά σε όλους με παλιές και καλές θύμησες και νοσταλγίες.
Παράθεση
0 #3 Γιάννης Παναγιωτόπου 03-03-2015 23:06
Χάρηκα που σας βρήκα!!!! :lol:
Παράθεση
+15 #4 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΛΙΑΚΑΣ 13-06-2016 12:49
Καμάρωσα τό Σάββατο 28-5-16 μιά πρωτοβουλία του ΚΚΕ-Νομαρχιακής Τρίπολης,γιά νά τιμηθούν καί οί συγχωριανοί μας,που θυσιάστηκαν στόν εμφύλιο-αδελφοκ τόνο πόλεμο.Τάσσομαι μαζί τους,συγχαίρω τόν Πρόεδρο του χωριού μας, τήν κοινότητα καί όλους όσοι καθ΄οιονδήποτε τρόπο συμμετείχαν ή βοήθησαν γιά τήν πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
Παράθεση
+4 #5 Γιωργος Πλιακας 07-05-2017 10:46
Αγαπημένε Σταθάκο, με συγκλόνησε ο χαμός σου, την καλοσύνη σου, την προθυμία σου, την προσφορά σου στους γύρω ποτέ δεν θα ξεχάσουμε. Καλό σου ταξίδι. Φιλιππάκο κουράγιο.
Παράθεση